BN+

Førebygging av mjølkefeber og ketose startar i sinperioden. For kyr som likevel er i risikogruppa, har Arvid Steen nokre praktiske råd.
 
Liv Kristin Sola
 
Førre veke var veterinær Arvid Steen invitert til dele sin kunnskap om desse stoffskiftesjukdommane med bøndene på kurset ”Friskare kyr gir glad bonde”, på Øksnevad på Jæren. Gjennom sin dyrlegepraksis på Nordøyane på Sunnmøre og praktisk forsking, har Steen i mange år prøvd å finne praktiske tilnærmingar for å redusere risiko for ketose og mjølkefeber i norske mjølkekubesetningar.

VIL DU LESE DENNE OG ANDRE ARTIKLAR PÅ NETT?

KJØP DIGITALT ABONNEMENT, ELLER PRØV EI VEKE GRATIS

Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.

Allereie digital abonnent? Logg inn her

På grunn av endring i abonnementssystemet 25.10.23 må alle abonnenter sette nytt passord for å lese låste artikler på nettsiden. Vi beklager bryderiet.
Se veiledning for å bytte passord her.

Har du abonnement på papir er digital tilgang inkludert.
Send oss en epost på post@bondevennen.no for innloggingsdetaljer. 

Har du spørsmål angående abonnement?

Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.

Stikkord denne saka: ,