BN+

Våronn: Hilde Løge og manne Ådne sår graskarfrø i påvente av ein ny, travel sesong på grønsaksgarden. Foto: Privat


Randaberg har for tida suksess med produksjon av lokalmat. Grønsaker, frukt og egg direkte frå bonde til forbrukar er ein idé som har treft tidsånda.


Wenche Skorge, frilansar


Det spirer og gror i Randaberg. Matauken i jordbrukskommunen like ved Stavanger, passar som hand i hanske med den gjeldande landbrukspolitikk. Rogaland har gode føresetnader for å produsere frilandsgrønsaker, og eit stort potensial for å auka produksjonen.

Vil du lese denne og andre artiklar på nett?
LES BONDEVENNEN DIGITALT FRÅ 60,-


Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.
Logg inn med brukarnamn og passord.



Har du spørsmål angående abonnement?

Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til post@bondevennen.no.

Stikkord denne saka:
Share This