
Ekte Setersmør: Det er mange som kinnar smør, men berre smør som er kinna av rømme, på stølen, av mjølk frå kyr som har beita i utmark og fjell, kan kallast Setersmør.
DYRSKU’N:
Dyrsku’n heidrar fjellgullet
Setersmøret – tradisjonen ligg i hendene, og smaken rommar norsk fjellsommar på sitt beste.
Liv Kristin Sola
I fjor var det surmjølksosten som vart heidra på Dyrsku’n, i år var det setersmøret. For setersmøret er fjellets gull. Det slår Norsk Seterkultur fast.
KJØP DIGITALT ABONNEMENT, ELLER PRØV EI VEKE FOR 1 KRONE
Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.
Allereie digital abonnent? Logg inn her
Sjå korleis du bytar passord her.
Har du abonnement på papir er digital tilgang inkludert.
Send oss en epost på post@bondevennen.no for innloggingsdetaljer.
Har du spørsmål angående abonnement?
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.