BN+Sei oooost! Framme frå venstre: Linn Skjærlund, Bjørn Mikael Nordgård-Melander, Hans Haugstad Avdem, Mathilde Grimsby og Beate Flugheim Neset. Bak frå venstre; Siri Øvretveit, Tone Koløen, Beate Kiran Skansen, Sonja Herikstad Skårland, John Inge Leira Bjøringsøy, Helene Klingsheim Austvoll, Erlend Kandal (bak), Ann-Ingeborg Johnsen, Tim Reidar Stenberg og Marte Uvaag.

Sei oooost! Framme frå venstre: Linn Skjærlund, Bjørn Mikael Nordgård-Melander, Hans Haugstad Avdem, Mathilde Grimsby og Beate Flugheim Neset. Bak frå venstre; Siri Øvretveit, Tone Koløen, Beate Kiran Skansen, Sonja Herikstad Skårland, John Inge Leira Bjøringsøy, Helene Klingsheim Austvoll, Erlend Kandal (bak), Ann-Ingeborg Johnsen, Tim Reidar Stenberg og Marte Uvaag.

Femten ferske ystarar!

Gamle og moderne ystetradisjonar lever vidare med ein ny generasjon mjølkeforedlarar.

Bothild Å. Nordsletten

​Mjølk og ysting er i vinden. Nyleg fullførte dei 15 første ysteteknologane fagskulestudiet etter to år ved Fagskulen i Handverksysting ved Sogn Jord- og Hagebruksskule (SJH).

VIL DU LESE DENNE OG ANDRE ARTIKLAR PÅ NETT?

KJØP DIGITALT ABONNEMENT, ELLER PRØV EI VEKE GRATIS

Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.

Allereie digital abonnent? Logg inn her

På grunn av endring i abonnementssystemet 25.10.23 må alle abonnenter sette nytt passord for å lese låste artikler på nettsiden. Vi beklager bryderiet.
Se veiledning for å bytte passord her.

Har du abonnement på papir er digital tilgang inkludert.
Send oss en epost på post@bondevennen.no for innloggingsdetaljer. 

Har du spørsmål angående abonnement?

Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.