Untitled-1

Foto: anti.as

TV 2 og Anti TV leter etter deltakere til en ny programserie.  Vi ser etter mennesker som tør å drømme stort og som er villig til å satse for å nå drømmene sine.

 

I den nye programserien Nå eller aldri, ønsker vi å hjelpe folk å satse på drømmene sine. Deltakerne får hjelp av eksperter innen ledelse, økonomi, gründervirksomhet, eiendom og motivasjon for å nå sine mål.

Hva drømmer du om? Lansere en unik gründeridé? Flytte fra byen og drive småbruk? Vil du starte mikrobryggeri med gutta eller åpne restaurant? Drømmer du om å ta med familien på jordomseiling? Eller drive en vingård? Vil du selge huset for å realisere ditt kunstprosjekt?

Hva er du villig til å satse for å nå drømmen din? Ville du solgt leiligheten, bilen og og platesamlinga? Er du villig til å si opp jobben din?

Hvis du trenger hjelp til å realisere din drøm, skriv en e-post til oss. Fortell litt om deg selv og drømmen din. Skriv gjerne litt om hva du er villig til å gi opp for å nå drømmen din. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Send e-posten til casting@anti.as. Merk e-posten «Drøm».

Søknadsfrist er 15.mai 2016