bv33_aktuelt3

Proffrytterne i aksjon med vakre jordbrukslandskap som kulisser. Foto: Tour des Fjords
Tour des Fjords inviterer i samarbeid med Felleskjøpet Rogaland Agder og Bondevennen alle bønder til å skape mest mulig liv langs løypa.


Roy Hegreberg
Event Director/Daglig leder


Tour des Fjords (TDF) arrangeres i år for fjerde gang. Flere av de største lagene som Katusha, BMC, Tinkoff og IAM kommer, og TV2 sender direkte fra løpet hver dag. En håndplukket jury vil kåre det mest kreative innslaget og vinneren stikker av med en signert trøye av Alexander Kristoff og en gavepakke på 1.000 kroner fra FKbutikken.

Bli med på årets sykkelfest du også

I anledning årets sykkelfest på Vestlandet gis alle bønder i tilknytning til Bondevennen en unik mulighet til å vise frem vår fantastiske region. Dere oppfordres herved til å bruke kreativitet, sjarm og energisk drivkraft i å heie frem rytterne. Årets Tdf-løype drar proffene fra Bergen i Nord til Hå på Jæren i sør.
Dette er vår sjanse til å plassere distriktene og gårdsdriften på kartet og komme på direktesendt TV. Bruk marker og jorder, pynt dem med siloballer/halmballer, dyr, traktorer og annet utstyr, inviter naboer på grilling og hei frem ryttere og følgebiler som passerer.
Ved å legge til Tour des Fjords på Instagram, samt ta bilde av ditt innslag og bruke hashtag #sykkelfest og #bondevennen øker du vinnersjansene!
Vi gleder oss til å se ditt bidrag!
Dag Otto Lauritzen kjører foran løpet og stopper der hvor han ser kreativiteten har vært størst.
For detaljert info om løyper og traseer se www.tourdesfjords.no

Sendetider TV2

Onsdag 31. august kl. 15.30-18.30 Os-Bergen
Torsdag 01. september kl. 15.30-18.30 Stord-Odda
Fredag 02. september kl. 15.00-18.30 Ulvik-Suldal
Lørdag 03. september kl. 13.30-18.30 Stavanger- Jæren-Sandnes
Søndag 04. september kl. 11.30-16.30 Hinna Park-Stavanger

bv33_aktuelt4

Tour des Fjords arrangøren oppfordrer til spennende innslag langs løypetraseen. Foto: Tour des Fjords