Bondevennens møtekalender

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Event Series Event Series: Ledige plasser på sommerbussturen

Ledige plasser på sommerbussturen

17. juli, 2018 - 22. juli, 2018

Sør-Jæren Sau og Geit arrangerer sin årlige sommerbusstur fra 17. – 22. juli. I år blir det hotellferie i Asker, med utflukter og opplevelser på Østlandet. Pris: 7.395,- i dobbeltrom.
Vi har fortsatt noen få ledige plasser. Interesserte bes ringe til Eirik Skretting, tlf. 95 20 85 99, så snart som mulig.
Under turen vil vi bo på Thon Hotel Vettre i Asker, og utfluktene vil gå i alle retninger. Blant de ting vi vil få med oss kan nevnes Hamar, hjuldamperen Skibladner og Eidsvollsbygningen, der grunnloven ble forfattet i 1814. Videre blir det sightseeing i Oslo, med bl.a. Vigelandsparken, Bjørvika, Operaen, Slottet og Holmenkollen. En dag drar vi til Østfold og besøker Gamlebyen i Fredrikstad, med sine bygninger fra 1700-tallet og festningsverk med voller, vanngraver og porter fra 1600-tallet. Deretter går turen til øykommunen Hvaler, med sine 833 holmer og skjær.
Siste dag før hjemreisen går turen til Sørumsand, hjemstedet til menig 91 Stomperud, der lokalguiden viser oss rundt i Stomperudland og serverer formiddagskaffe hjemme på Armoen gård. På ettermiddagen blir det litt «fritid», hvor man for eksempel kan rusle litt rundt på egen hånd i Oslo.
Arr.: Sør-Jæren Sau og Geit

Detaljer

Start:
17. juli, 2018
Slutt:
22. juli, 2018
Series:

Sted

Akershus

Ønsker du ditt arrangement under faglag og møte i bladet og i denne kalenderen kan du sende det inn her.