• Stavangers første mathall åpner i august. Lokale matprodusenter inviteres til å selge varene sine gjennom mathallen, som etableres i de historiske lokalene til Stavanger Specialfabrik for Hermetikkbokse anno 1905.

 

Østre bydel i Stavanger er i rask endring. Det handler om mat, og det handler om identitet og samhold.

Liv Kristin Sola

Parallellt, og i samarbeid med Gla’mat festivalen, inviterte Urban sjøfront til Den spiselige byfesten i bydel øst i Stavanger. Arrangementet har fokus på  lokal bryggerhistorie, lokal mat i rekreative og avslappende omgivelser, skriver Urban sjøfront på sine nettsider.

Stavanger Ysteri er i drift, og arrangerte kurs i ysting av fetaost. Mathallen som ligger vegg i vegg, åpna dørene til lokalene som skal stå klar til åpning i august.

I bakgården var det en senka skuldre, musikk, to enkle boder og en masse tid.

Et supplement til aktiviteten i sentrum.

 

Stikkord denne saka: ,