Så langt, så godt:Energi og protein i grovfôr og kraftfôr. Det er ikke lite du må ta hensyn til for å få det fôret du sikter mot.
Her bli godt fortørket gras raket sammen.
Mange av kostnadene òg de økonomiske mulighetene i det grovfôrbaserte husdyr-
holdet, ligger i grovfôret. Blir vi bedre på grovfôr, sikrer vi mer mat på norske ressurser.
Jan Karstein Henriksen og Svein Lysestøl, NLR Region Sør
13. februar arrangerte «Proteinprosjektet» fagmøte i Agder, om energi og protein i grovfôr og kraftfôr. Denne artikkelen formidler hovedlinjene fra dagen, der viktige moment om driftstilpasninger, grovfôrdyrking, grovfôrhøsting, fôring med grovfôr/ kraftfôr og økonomi ble presentert.
KJØP DIGITALT ABONNEMENT, ELLER PRØV EI VEKE GRATIS
Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.
Allereie digital abonnent? Logg inn her
På grunn av endring i abonnementssystemet 25.10.23 må alle abonnenter sette nytt passord for å lese låste artikler på nettsiden. Vi beklager bryderiet.
Se veiledning for å bytte passord her.
Har du abonnement på papir er digital tilgang inkludert.
Send oss en epost på post@bondevennen.no for innloggingsdetaljer.
Har du spørsmål angående abonnement?
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.