BN+Rett plan? Kva jorda di treng, avheng av kva jordanalysen seier, av kva du dyrkar og kor store avlingar du forventar. NLR har gode råd å gi, anten det er husdyrgjødsel eller mineralvarianten du må til med.

Rett plan?Kva jorda di treng, avheng av kva jordanalysen seier, av kva du dyrkar og kor store avlingar du forventar. NLR har gode råd å gi, anten det er husdyrgjødsel eller mineralvarianten du må til med.


Det er ikkje sikkert at ein fagleg perfekt gjødslingsplan er mogleg å gjennomføre i praksis. NLR veit å tilpasse den til dine tilhøve og din økonomi.Åsmund Seljeset og Dag-Arne Eide, NLR SA


Vi legg planar for 2024. Sentralt i planlegginga er gjødslingsplanen. Kanskje er det tatt nye jordprøver, og du sit med spørsmål som kva og kor mykje du skal gjødsle med. Om det er kalkbehov, eller noko anna som manglar i jorda? Kanskje vil du justere litt i høve til sist sesong? Kanskje har du endringar i drifta eller i areal som gjer at gjødslinga bør end­rast? Hjelp til dette får du ved å bruke NLR til gjødslingsplanlegging, inkludert ein nyttig fagprat i planprosessen.

VIL DU LESE DENNE OG ANDRE ARTIKLAR PÅ NETT?

KJØP DIGITALT ABONNEMENT, ELLER PRØV EI VEKE GRATIS

Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.

Allereie digital abonnent? Logg inn her

På grunn av endring i abonnementssystemet 25.10.23 må alle abonnenter sette nytt passord for å lese låste artikler på nettsiden. Vi beklager bryderiet.
Se veiledning for å bytte passord her.

Har du abonnement på papir er digital tilgang inkludert.
Send oss en epost på post@bondevennen.no for innloggingsdetaljer. 

Har du spørsmål angående abonnement?

Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.

Stikkord denne saka: