BN+

I magmalandskapet: – Vi merker at mange tenker mer på kortreist mat. Og folk sier det er fint med sau som går her ute på øyene, sier Magne Sæstad, som må ut med litt kraftfôr til villsauene sine hver tredje dag om vinteren.

GEOfood løfter lokalmaten i Dalane

Løyning gård på Eigerøy er en av flere lokale matprodusenter som er med på å fremme merkevaren GEOfood. Den kan åpne nye dører for samarbeid og salg.


Solfrid Sande, frilansjournalist

VIL DU LESE DENNE OG ANDRE ARTIKLAR PÅ NETT?

KJØP DIGITALT ABONNEMENT, ELLER PRØV EI VEKE GRATIS

Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.

Allereie digital abonnent? Logg inn her

På grunn av endring i abonnementssystemet 25.10.23 må alle abonnenter sette nytt passord for å lese låste artikler på nettsiden. Vi beklager bryderiet.
Se veiledning for å bytte passord her.

Har du abonnement på papir er digital tilgang inkludert.
Send oss en epost på post@bondevennen.no for innloggingsdetaljer. 

Har du spørsmål angående abonnement?

Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.

Stikkord denne saka: