Bær(e)vegg: Åge Jørgensen trur han kan plukka rips til uti oktober. – Di lengre dei heng, di betre smak og sødme får dei, seier han.
Næringsutviklar Åge Jørgensen i NIBIO lagar delikatesser av rips, solbær og stikkelsbær.
Bothild Å. Nordsletten
Åge Jørgensen dreg opp porten til veksthuset på NIBIO Særheim og ein vegg av raude, modne og søtsyrlege bær kjem til syne. Ute er jær-himmelen grå og septemberregnet kaldt, men med smaken av svære ripsbær på tunga, går tankane med eitt til varme sommardagar. Jørgensen peiker på ei rad med seks 2,5 meter høge, oppstamma ripsbuskar i hekk, som nettopp er ferdighausta:
– Her plukka eg vi 40 kg, nær åtte kg per busk og 4,5 kg per m2 , seier han og smiler i skjegget.
Delikatesse-bær
Jørgensen og NIBIO Særheim, er saman med NIBIO Apelsvoll, Sagaplant AS, NLR Viken, NLR Innlandet, BAMA, Gartnerhallen og 13 bærprodusentar med i prosjektet OPTIribes. Ribes er namnet på ripsslekta der solbær, stikkelsbær og rips inngår. Målet med prosjektet som starta i fjor og som varer til 2022, er å få fram betre sortar og dyrkingsmetodar for desse bærslaga, både med tanke på friskkonsum og til industri (saft og syltetøy). Bak dei mange «veggane» som står tunge av ripsklasar frå august til oktober, står rader av solbær – og stikkelsbær- langskot. Dei gav frukt i juni og juli.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Bær(e)vegg: Åge Jørgensen trur han kan plukka rips til uti oktober. – Di lengre dei heng, di betre smak og sødme får dei, seier han.
Næringsutviklar Åge Jørgensen i NIBIO lagar delikatesser av rips, solbær og stikkelsbær.
Bothild Å. Nordsletten
Åge Jørgensen dreg opp porten til veksthuset på NIBIO Særheim og ein vegg av raude, modne og søtsyrlege bær kjem til syne. Ute er jær-himmelen grå og septemberregnet kaldt, men med smaken av svære ripsbær på tunga, går tankane med eitt til varme sommardagar. Jørgensen peiker på ei rad med seks 2,5 meter høge, oppstamma ripsbuskar i hekk, som nettopp er ferdighausta:
– Her plukka eg vi 40 kg, nær åtte kg per busk og 4,5 kg per m2 , seier han og smiler i skjegget.
Delikatesse-bær
Jørgensen og NIBIO Særheim, er saman med NIBIO Apelsvoll, Sagaplant AS, NLR Viken, NLR Innlandet, BAMA, Gartnerhallen og 13 bærprodusentar med i prosjektet OPTIribes. Ribes er namnet på ripsslekta der solbær, stikkelsbær og rips inngår. Målet med prosjektet som starta i fjor og som varer til 2022, er å få fram betre sortar og dyrkingsmetodar for desse bærslaga, både med tanke på friskkonsum og til industri (saft og syltetøy). Bak dei mange «veggane» som står tunge av ripsklasar frå august til oktober, står rader av solbær – og stikkelsbær- langskot. Dei gav frukt i juni og juli.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Bær(e)vegg: Åge Jørgensen trur han kan plukka rips til uti oktober. – Di lengre dei heng, di betre smak og sødme får dei, seier han.
Næringsutviklar Åge Jørgensen i NIBIO lagar delikatesser av rips, solbær og stikkelsbær.
Bothild Å. Nordsletten
Åge Jørgensen dreg opp porten til veksthuset på NIBIO Særheim og ein vegg av raude, modne og søtsyrlege bær kjem til syne. Ute er jær-himmelen grå og septemberregnet kaldt, men med smaken av svære ripsbær på tunga, går tankane med eitt til varme sommardagar. Jørgensen peiker på ei rad med seks 2,5 meter høge, oppstamma ripsbuskar i hekk, som nettopp er ferdighausta:
– Her plukka eg vi 40 kg, nær åtte kg per busk og 4,5 kg per m2 , seier han og smiler i skjegget.
Delikatesse-bær
Jørgensen og NIBIO Særheim, er saman med NIBIO Apelsvoll, Sagaplant AS, NLR Viken, NLR Innlandet, BAMA, Gartnerhallen og 13 bærprodusentar med i prosjektet OPTIribes. Ribes er namnet på ripsslekta der solbær, stikkelsbær og rips inngår. Målet med prosjektet som starta i fjor og som varer til 2022, er å få fram betre sortar og dyrkingsmetodar for desse bærslaga, både med tanke på friskkonsum og til industri (saft og syltetøy). Bak dei mange «veggane» som står tunge av ripsklasar frå august til oktober, står rader av solbær – og stikkelsbær- langskot. Dei gav frukt i juni og juli.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Bær(e)vegg: Åge Jørgensen trur han kan plukka rips til uti oktober. – Di lengre dei heng, di betre smak og sødme får dei, seier han.
Næringsutviklar Åge Jørgensen i NIBIO lagar delikatesser av rips, solbær og stikkelsbær.
Bothild Å. Nordsletten
Åge Jørgensen dreg opp porten til veksthuset på NIBIO Særheim og ein vegg av raude, modne og søtsyrlege bær kjem til syne. Ute er jær-himmelen grå og septemberregnet kaldt, men med smaken av svære ripsbær på tunga, går tankane med eitt til varme sommardagar. Jørgensen peiker på ei rad med seks 2,5 meter høge, oppstamma ripsbuskar i hekk, som nettopp er ferdighausta:
– Her plukka eg vi 40 kg, nær åtte kg per busk og 4,5 kg per m2 , seier han og smiler i skjegget.
Delikatesse-bær
Jørgensen og NIBIO Særheim, er saman med NIBIO Apelsvoll, Sagaplant AS, NLR Viken, NLR Innlandet, BAMA, Gartnerhallen og 13 bærprodusentar med i prosjektet OPTIribes. Ribes er namnet på ripsslekta der solbær, stikkelsbær og rips inngår. Målet med prosjektet som starta i fjor og som varer til 2022, er å få fram betre sortar og dyrkingsmetodar for desse bærslaga, både med tanke på friskkonsum og til industri (saft og syltetøy). Bak dei mange «veggane» som står tunge av ripsklasar frå august til oktober, står rader av solbær – og stikkelsbær- langskot. Dei gav frukt i juni og juli.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Bær(e)vegg: Åge Jørgensen trur han kan plukka rips til uti oktober. – Di lengre dei heng, di betre smak og sødme får dei, seier han.
Næringsutviklar Åge Jørgensen i NIBIO lagar delikatesser av rips, solbær og stikkelsbær.
Bothild Å. Nordsletten
Åge Jørgensen dreg opp porten til veksthuset på NIBIO Særheim og ein vegg av raude, modne og søtsyrlege bær kjem til syne. Ute er jær-himmelen grå og septemberregnet kaldt, men med smaken av svære ripsbær på tunga, går tankane med eitt til varme sommardagar. Jørgensen peiker på ei rad med seks 2,5 meter høge, oppstamma ripsbuskar i hekk, som nettopp er ferdighausta:
– Her plukka eg vi 40 kg, nær åtte kg per busk og 4,5 kg per m2 , seier han og smiler i skjegget.
Delikatesse-bær
Jørgensen og NIBIO Særheim, er saman med NIBIO Apelsvoll, Sagaplant AS, NLR Viken, NLR Innlandet, BAMA, Gartnerhallen og 13 bærprodusentar med i prosjektet OPTIribes. Ribes er namnet på ripsslekta der solbær, stikkelsbær og rips inngår. Målet med prosjektet som starta i fjor og som varer til 2022, er å få fram betre sortar og dyrkingsmetodar for desse bærslaga, både med tanke på friskkonsum og til industri (saft og syltetøy). Bak dei mange «veggane» som står tunge av ripsklasar frå august til oktober, står rader av solbær – og stikkelsbær- langskot. Dei gav frukt i juni og juli.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Bær(e)vegg: Åge Jørgensen trur han kan plukka rips til uti oktober. – Di lengre dei heng, di betre smak og sødme får dei, seier han.
Næringsutviklar Åge Jørgensen i NIBIO lagar delikatesser av rips, solbær og stikkelsbær.
Bothild Å. Nordsletten
Åge Jørgensen dreg opp porten til veksthuset på NIBIO Særheim og ein vegg av raude, modne og søtsyrlege bær kjem til syne. Ute er jær-himmelen grå og septemberregnet kaldt, men med smaken av svære ripsbær på tunga, går tankane med eitt til varme sommardagar. Jørgensen peiker på ei rad med seks 2,5 meter høge, oppstamma ripsbuskar i hekk, som nettopp er ferdighausta:
– Her plukka eg vi 40 kg, nær åtte kg per busk og 4,5 kg per m2 , seier han og smiler i skjegget.
Delikatesse-bær
Jørgensen og NIBIO Særheim, er saman med NIBIO Apelsvoll, Sagaplant AS, NLR Viken, NLR Innlandet, BAMA, Gartnerhallen og 13 bærprodusentar med i prosjektet OPTIribes. Ribes er namnet på ripsslekta der solbær, stikkelsbær og rips inngår. Målet med prosjektet som starta i fjor og som varer til 2022, er å få fram betre sortar og dyrkingsmetodar for desse bærslaga, både med tanke på friskkonsum og til industri (saft og syltetøy). Bak dei mange «veggane» som står tunge av ripsklasar frå august til oktober, står rader av solbær – og stikkelsbær- langskot. Dei gav frukt i juni og juli.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Bær(e)vegg: Åge Jørgensen trur han kan plukka rips til uti oktober. – Di lengre dei heng, di betre smak og sødme får dei, seier han.
Næringsutviklar Åge Jørgensen i NIBIO lagar delikatesser av rips, solbær og stikkelsbær.
Bothild Å. Nordsletten
Åge Jørgensen dreg opp porten til veksthuset på NIBIO Særheim og ein vegg av raude, modne og søtsyrlege bær kjem til syne. Ute er jær-himmelen grå og septemberregnet kaldt, men med smaken av svære ripsbær på tunga, går tankane med eitt til varme sommardagar. Jørgensen peiker på ei rad med seks 2,5 meter høge, oppstamma ripsbuskar i hekk, som nettopp er ferdighausta:
– Her plukka eg vi 40 kg, nær åtte kg per busk og 4,5 kg per m2 , seier han og smiler i skjegget.
Delikatesse-bær
Jørgensen og NIBIO Særheim, er saman med NIBIO Apelsvoll, Sagaplant AS, NLR Viken, NLR Innlandet, BAMA, Gartnerhallen og 13 bærprodusentar med i prosjektet OPTIribes. Ribes er namnet på ripsslekta der solbær, stikkelsbær og rips inngår. Målet med prosjektet som starta i fjor og som varer til 2022, er å få fram betre sortar og dyrkingsmetodar for desse bærslaga, både med tanke på friskkonsum og til industri (saft og syltetøy). Bak dei mange «veggane» som står tunge av ripsklasar frå august til oktober, står rader av solbær – og stikkelsbær- langskot. Dei gav frukt i juni og juli.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Bær(e)vegg: Åge Jørgensen trur han kan plukka rips til uti oktober. – Di lengre dei heng, di betre smak og sødme får dei, seier han.
Næringsutviklar Åge Jørgensen i NIBIO lagar delikatesser av rips, solbær og stikkelsbær.
Bothild Å. Nordsletten
Åge Jørgensen dreg opp porten til veksthuset på NIBIO Særheim og ein vegg av raude, modne og søtsyrlege bær kjem til syne. Ute er jær-himmelen grå og septemberregnet kaldt, men med smaken av svære ripsbær på tunga, går tankane med eitt til varme sommardagar. Jørgensen peiker på ei rad med seks 2,5 meter høge, oppstamma ripsbuskar i hekk, som nettopp er ferdighausta:
– Her plukka eg vi 40 kg, nær åtte kg per busk og 4,5 kg per m2 , seier han og smiler i skjegget.
Delikatesse-bær
Jørgensen og NIBIO Særheim, er saman med NIBIO Apelsvoll, Sagaplant AS, NLR Viken, NLR Innlandet, BAMA, Gartnerhallen og 13 bærprodusentar med i prosjektet OPTIribes. Ribes er namnet på ripsslekta der solbær, stikkelsbær og rips inngår. Målet med prosjektet som starta i fjor og som varer til 2022, er å få fram betre sortar og dyrkingsmetodar for desse bærslaga, både med tanke på friskkonsum og til industri (saft og syltetøy). Bak dei mange «veggane» som står tunge av ripsklasar frå august til oktober, står rader av solbær – og stikkelsbær- langskot. Dei gav frukt i juni og juli.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Bær(e)vegg: Åge Jørgensen trur han kan plukka rips til uti oktober. – Di lengre dei heng, di betre smak og sødme får dei, seier han.
Næringsutviklar Åge Jørgensen i NIBIO lagar delikatesser av rips, solbær og stikkelsbær.
Bothild Å. Nordsletten
Åge Jørgensen dreg opp porten til veksthuset på NIBIO Særheim og ein vegg av raude, modne og søtsyrlege bær kjem til syne. Ute er jær-himmelen grå og septemberregnet kaldt, men med smaken av svære ripsbær på tunga, går tankane med eitt til varme sommardagar. Jørgensen peiker på ei rad med seks 2,5 meter høge, oppstamma ripsbuskar i hekk, som nettopp er ferdighausta:
– Her plukka eg vi 40 kg, nær åtte kg per busk og 4,5 kg per m2 , seier han og smiler i skjegget.
Delikatesse-bær
Jørgensen og NIBIO Særheim, er saman med NIBIO Apelsvoll, Sagaplant AS, NLR Viken, NLR Innlandet, BAMA, Gartnerhallen og 13 bærprodusentar med i prosjektet OPTIribes. Ribes er namnet på ripsslekta der solbær, stikkelsbær og rips inngår. Målet med prosjektet som starta i fjor og som varer til 2022, er å få fram betre sortar og dyrkingsmetodar for desse bærslaga, både med tanke på friskkonsum og til industri (saft og syltetøy). Bak dei mange «veggane» som står tunge av ripsklasar frå august til oktober, står rader av solbær – og stikkelsbær- langskot. Dei gav frukt i juni og juli.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Bær(e)vegg: Åge Jørgensen trur han kan plukka rips til uti oktober. – Di lengre dei heng, di betre smak og sødme får dei, seier han.
Næringsutviklar Åge Jørgensen i NIBIO lagar delikatesser av rips, solbær og stikkelsbær.
Bothild Å. Nordsletten
Åge Jørgensen dreg opp porten til veksthuset på NIBIO Særheim og ein vegg av raude, modne og søtsyrlege bær kjem til syne. Ute er jær-himmelen grå og septemberregnet kaldt, men med smaken av svære ripsbær på tunga, går tankane med eitt til varme sommardagar. Jørgensen peiker på ei rad med seks 2,5 meter høge, oppstamma ripsbuskar i hekk, som nettopp er ferdighausta:
– Her plukka eg vi 40 kg, nær åtte kg per busk og 4,5 kg per m2 , seier han og smiler i skjegget.
Delikatesse-bær
Jørgensen og NIBIO Særheim, er saman med NIBIO Apelsvoll, Sagaplant AS, NLR Viken, NLR Innlandet, BAMA, Gartnerhallen og 13 bærprodusentar med i prosjektet OPTIribes. Ribes er namnet på ripsslekta der solbær, stikkelsbær og rips inngår. Målet med prosjektet som starta i fjor og som varer til 2022, er å få fram betre sortar og dyrkingsmetodar for desse bærslaga, både med tanke på friskkonsum og til industri (saft og syltetøy). Bak dei mange «veggane» som står tunge av ripsklasar frå august til oktober, står rader av solbær – og stikkelsbær- langskot. Dei gav frukt i juni og juli.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Bær(e)vegg: Åge Jørgensen trur han kan plukka rips til uti oktober. – Di lengre dei heng, di betre smak og sødme får dei, seier han.
Næringsutviklar Åge Jørgensen i NIBIO lagar delikatesser av rips, solbær og stikkelsbær.
Bothild Å. Nordsletten
Åge Jørgensen dreg opp porten til veksthuset på NIBIO Særheim og ein vegg av raude, modne og søtsyrlege bær kjem til syne. Ute er jær-himmelen grå og septemberregnet kaldt, men med smaken av svære ripsbær på tunga, går tankane med eitt til varme sommardagar. Jørgensen peiker på ei rad med seks 2,5 meter høge, oppstamma ripsbuskar i hekk, som nettopp er ferdighausta:
– Her plukka eg vi 40 kg, nær åtte kg per busk og 4,5 kg per m2 , seier han og smiler i skjegget.
Delikatesse-bær
Jørgensen og NIBIO Særheim, er saman med NIBIO Apelsvoll, Sagaplant AS, NLR Viken, NLR Innlandet, BAMA, Gartnerhallen og 13 bærprodusentar med i prosjektet OPTIribes. Ribes er namnet på ripsslekta der solbær, stikkelsbær og rips inngår. Målet med prosjektet som starta i fjor og som varer til 2022, er å få fram betre sortar og dyrkingsmetodar for desse bærslaga, både med tanke på friskkonsum og til industri (saft og syltetøy). Bak dei mange «veggane» som står tunge av ripsklasar frå august til oktober, står rader av solbær – og stikkelsbær- langskot. Dei gav frukt i juni og juli.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Bær(e)vegg: Åge Jørgensen trur han kan plukka rips til uti oktober. – Di lengre dei heng, di betre smak og sødme får dei, seier han.
Næringsutviklar Åge Jørgensen i NIBIO lagar delikatesser av rips, solbær og stikkelsbær.
Bothild Å. Nordsletten
Åge Jørgensen dreg opp porten til veksthuset på NIBIO Særheim og ein vegg av raude, modne og søtsyrlege bær kjem til syne. Ute er jær-himmelen grå og septemberregnet kaldt, men med smaken av svære ripsbær på tunga, går tankane med eitt til varme sommardagar. Jørgensen peiker på ei rad med seks 2,5 meter høge, oppstamma ripsbuskar i hekk, som nettopp er ferdighausta:
– Her plukka eg vi 40 kg, nær åtte kg per busk og 4,5 kg per m2 , seier han og smiler i skjegget.
Delikatesse-bær
Jørgensen og NIBIO Særheim, er saman med NIBIO Apelsvoll, Sagaplant AS, NLR Viken, NLR Innlandet, BAMA, Gartnerhallen og 13 bærprodusentar med i prosjektet OPTIribes. Ribes er namnet på ripsslekta der solbær, stikkelsbær og rips inngår. Målet med prosjektet som starta i fjor og som varer til 2022, er å få fram betre sortar og dyrkingsmetodar for desse bærslaga, både med tanke på friskkonsum og til industri (saft og syltetøy). Bak dei mange «veggane» som står tunge av ripsklasar frå august til oktober, står rader av solbær – og stikkelsbær- langskot. Dei gav frukt i juni og juli.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Bær(e)vegg: Åge Jørgensen trur han kan plukka rips til uti oktober. – Di lengre dei heng, di betre smak og sødme får dei, seier han.
Næringsutviklar Åge Jørgensen i NIBIO lagar delikatesser av rips, solbær og stikkelsbær.
Bothild Å. Nordsletten
Åge Jørgensen dreg opp porten til veksthuset på NIBIO Særheim og ein vegg av raude, modne og søtsyrlege bær kjem til syne. Ute er jær-himmelen grå og septemberregnet kaldt, men med smaken av svære ripsbær på tunga, går tankane med eitt til varme sommardagar. Jørgensen peiker på ei rad med seks 2,5 meter høge, oppstamma ripsbuskar i hekk, som nettopp er ferdighausta:
– Her plukka eg vi 40 kg, nær åtte kg per busk og 4,5 kg per m2 , seier han og smiler i skjegget.
Delikatesse-bær
Jørgensen og NIBIO Særheim, er saman med NIBIO Apelsvoll, Sagaplant AS, NLR Viken, NLR Innlandet, BAMA, Gartnerhallen og 13 bærprodusentar med i prosjektet OPTIribes. Ribes er namnet på ripsslekta der solbær, stikkelsbær og rips inngår. Målet med prosjektet som starta i fjor og som varer til 2022, er å få fram betre sortar og dyrkingsmetodar for desse bærslaga, både med tanke på friskkonsum og til industri (saft og syltetøy). Bak dei mange «veggane» som står tunge av ripsklasar frå august til oktober, står rader av solbær – og stikkelsbær- langskot. Dei gav frukt i juni og juli.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Bær(e)vegg: Åge Jørgensen trur han kan plukka rips til uti oktober. – Di lengre dei heng, di betre smak og sødme får dei, seier han.
Næringsutviklar Åge Jørgensen i NIBIO lagar delikatesser av rips, solbær og stikkelsbær.
Bothild Å. Nordsletten
Åge Jørgensen dreg opp porten til veksthuset på NIBIO Særheim og ein vegg av raude, modne og søtsyrlege bær kjem til syne. Ute er jær-himmelen grå og septemberregnet kaldt, men med smaken av svære ripsbær på tunga, går tankane med eitt til varme sommardagar. Jørgensen peiker på ei rad med seks 2,5 meter høge, oppstamma ripsbuskar i hekk, som nettopp er ferdighausta:
– Her plukka eg vi 40 kg, nær åtte kg per busk og 4,5 kg per m2 , seier han og smiler i skjegget.
Delikatesse-bær
Jørgensen og NIBIO Særheim, er saman med NIBIO Apelsvoll, Sagaplant AS, NLR Viken, NLR Innlandet, BAMA, Gartnerhallen og 13 bærprodusentar med i prosjektet OPTIribes. Ribes er namnet på ripsslekta der solbær, stikkelsbær og rips inngår. Målet med prosjektet som starta i fjor og som varer til 2022, er å få fram betre sortar og dyrkingsmetodar for desse bærslaga, både med tanke på friskkonsum og til industri (saft og syltetøy). Bak dei mange «veggane» som står tunge av ripsklasar frå august til oktober, står rader av solbær – og stikkelsbær- langskot. Dei gav frukt i juni og juli.
Bær(e)vegg: Åge Jørgensen trur han kan plukka rips til uti oktober. – Di lengre dei heng, di betre smak og sødme får dei, seier han.
Næringsutviklar Åge Jørgensen i NIBIO lagar delikatesser av rips, solbær og stikkelsbær.
Bothild Å. Nordsletten
Åge Jørgensen dreg opp porten til veksthuset på NIBIO Særheim og ein vegg av raude, modne og søtsyrlege bær kjem til syne. Ute er jær-himmelen grå og septemberregnet kaldt, men med smaken av svære ripsbær på tunga, går tankane med eitt til varme sommardagar. Jørgensen peiker på ei rad med seks 2,5 meter høge, oppstamma ripsbuskar i hekk, som nettopp er ferdighausta:
– Her plukka eg vi 40 kg, nær åtte kg per busk og 4,5 kg per m2 , seier han og smiler i skjegget.
Delikatesse-bær
Jørgensen og NIBIO Særheim, er saman med NIBIO Apelsvoll, Sagaplant AS, NLR Viken, NLR Innlandet, BAMA, Gartnerhallen og 13 bærprodusentar med i prosjektet OPTIribes. Ribes er namnet på ripsslekta der solbær, stikkelsbær og rips inngår. Målet med prosjektet som starta i fjor og som varer til 2022, er å få fram betre sortar og dyrkingsmetodar for desse bærslaga, både med tanke på friskkonsum og til industri (saft og syltetøy). Bak dei mange «veggane» som står tunge av ripsklasar frå august til oktober, står rader av solbær – og stikkelsbær- langskot. Dei gav frukt i juni og juli.
kjem i postkassane og er tilgjengeleg elektronisk fredag 27. januar.
Få Bondevennen på øyra! Bondevennen er på lufta med ein podcast som det luktar fjøs av!
Behandle samtykke for informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler på bondevennen.no til nødvendige funksjoner på nettsiden, statistikk og markedsføring. Ved å velge «aksepter» gir du samtykke til vår bruk av informasjonskapsler. Du kan også velge hvilke formål du vil gi samtykke til ved å trykke på «Vis detaljer».
Funksjonell
Alltid aktiv
Den tekniske lagringen eller tilgangen er strengt nødvendig for det legitime formålet å muliggjøre bruk av en spesifikk tjeneste som abonnenten eller brukeren uttrykkelig har bedt om, eller for det eneste formålet å utføre overføring av en kommunikasjon over et elektronisk kommunikasjonsnettverk.
Preferanser
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistikk
Den tekniske lagringen eller tilgangen som utelukkende brukes til statistiske formål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Markedsføring
Den tekniske lagringen eller tilgangen er nødvendig for å opprette brukerprofiler for å sende reklame, eller for å spore brukeren på et nettsted eller på tvers av flere nettsteder for lignende markedsføringsformål.