BN+

Gelato: Eit av mange produkt i Jerseymeieriet er deira heilt eigen gelato. – Gelato er laga av mjølk, og ikkje fløyte, seier meierisjef Sonja. Akkurat denne dagen var det sjokolade på menyen. Først må sjokoladen blandast med isbasen.

Feit meierisatsing på Jæren

Den vesle kua med den feite mjølka speler hovudrolla i satsinga på Herikstad Gaard. Velkomen til landets første jersey-meieri!


Jane Brit Sande


Tre veker før jul kunne Sonja Herikstad Skårland og Per Ådne Skårland helse dei første kundane i gardsbutikken velkommen. Der sel dei fleire mjølkeprodukt, foredla i deira eige gardsmeieri; Jerseymeieriet.


– Det var om og gjere å opna før jul. Det gav oss ein super start. Folk handlar ekstra desse vekene. Som venta, er det rolegare tider no, seier meierisjef Sonja, når Bondevennen er på besøk i januar.

VIL DU LESE DENNE OG ANDRE ARTIKLAR PÅ NETT?

KJØP DIGITALT ABONNEMENT, ELLER PRØV EI VEKE GRATIS

Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.

Allereie digital abonnent? Logg inn her

På grunn av endring i abonnementssystemet 25.10.23 må alle abonnenter sette nytt passord for å lese låste artikler på nettsiden. Vi beklager bryderiet.
Se veiledning for å bytte passord her.

Har du abonnement på papir er digital tilgang inkludert.
Send oss en epost på post@bondevennen.no for innloggingsdetaljer. 

Har du spørsmål angående abonnement?

Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.

Stikkord denne saka: ,