Familiebedrift: – Mor og far har verdas beste døtrer, seier Amalia (t.v.) med eit stort smil. Kathrine nektar ikkje for det. Ho er heilt avhengig av at familien trør til.
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Kva kan du gjere på eit vestlandsbruk med 23 dekar dyrka jord og noko beite? I utgangspunktet kva du vil. Men skal du tene pengar må du skape verdiar. Du må du ha ein ide og ein plan. Du må sette deg mål og gå på med innsats og hardt arbeid.
Litt slik har det vore for Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal på Tveita i Gulen i Ytre Sogn. Allereie i 1990 overtok dei slektsgarden til Kathrine. Dei fiksa hus og løe og leidde vekk jorda. I 2001 etablerte Kathrine bedrifta Tveita Mat i lag med ein nabo. I Nordgulen grendehus dreiv dei kafé og catering kvar fjortande dag. Alt på innkjøpte råvarer. I 2006 flytte dei til Eivindvik og utvida verksemda med pub i helgene og utvida opningstid i kafeen.
Lang familietradisjon
Kathrine er utdanna kokk og har lange kjøttradisjonar i slekta. I 1930 etablerte bestefaren ein kjøt- og fiskeforretning i Førde. Blant alt han produserte, vart julepølsa, som han kalla Grytten-pølsa, namngjeten for god smak og fekk ein stor kundekrets. Ein onkel til Kathrine overtok både butikken og pølsetradisjonane etter bestefaren, men då han ga seg i 2013 vart Kathrine stilt overfor eit val. Skulle ho og Yngve overta produksjonen av dei tradisjonsrike julepølsene – og kundekretsen.
– Kan hende er det difor me sit her i dag, seier ho, og ser på Yngve.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Familiebedrift: – Mor og far har verdas beste døtrer, seier Amalia (t.v.) med eit stort smil. Kathrine nektar ikkje for det. Ho er heilt avhengig av at familien trør til.
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Kva kan du gjere på eit vestlandsbruk med 23 dekar dyrka jord og noko beite? I utgangspunktet kva du vil. Men skal du tene pengar må du skape verdiar. Du må du ha ein ide og ein plan. Du må sette deg mål og gå på med innsats og hardt arbeid.
Litt slik har det vore for Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal på Tveita i Gulen i Ytre Sogn. Allereie i 1990 overtok dei slektsgarden til Kathrine. Dei fiksa hus og løe og leidde vekk jorda. I 2001 etablerte Kathrine bedrifta Tveita Mat i lag med ein nabo. I Nordgulen grendehus dreiv dei kafé og catering kvar fjortande dag. Alt på innkjøpte råvarer. I 2006 flytte dei til Eivindvik og utvida verksemda med pub i helgene og utvida opningstid i kafeen.
Lang familietradisjon
Kathrine er utdanna kokk og har lange kjøttradisjonar i slekta. I 1930 etablerte bestefaren ein kjøt- og fiskeforretning i Førde. Blant alt han produserte, vart julepølsa, som han kalla Grytten-pølsa, namngjeten for god smak og fekk ein stor kundekrets. Ein onkel til Kathrine overtok både butikken og pølsetradisjonane etter bestefaren, men då han ga seg i 2013 vart Kathrine stilt overfor eit val. Skulle ho og Yngve overta produksjonen av dei tradisjonsrike julepølsene – og kundekretsen.
– Kan hende er det difor me sit her i dag, seier ho, og ser på Yngve.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Familiebedrift: – Mor og far har verdas beste døtrer, seier Amalia (t.v.) med eit stort smil. Kathrine nektar ikkje for det. Ho er heilt avhengig av at familien trør til.
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Kva kan du gjere på eit vestlandsbruk med 23 dekar dyrka jord og noko beite? I utgangspunktet kva du vil. Men skal du tene pengar må du skape verdiar. Du må du ha ein ide og ein plan. Du må sette deg mål og gå på med innsats og hardt arbeid.
Litt slik har det vore for Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal på Tveita i Gulen i Ytre Sogn. Allereie i 1990 overtok dei slektsgarden til Kathrine. Dei fiksa hus og løe og leidde vekk jorda. I 2001 etablerte Kathrine bedrifta Tveita Mat i lag med ein nabo. I Nordgulen grendehus dreiv dei kafé og catering kvar fjortande dag. Alt på innkjøpte råvarer. I 2006 flytte dei til Eivindvik og utvida verksemda med pub i helgene og utvida opningstid i kafeen.
Lang familietradisjon
Kathrine er utdanna kokk og har lange kjøttradisjonar i slekta. I 1930 etablerte bestefaren ein kjøt- og fiskeforretning i Førde. Blant alt han produserte, vart julepølsa, som han kalla Grytten-pølsa, namngjeten for god smak og fekk ein stor kundekrets. Ein onkel til Kathrine overtok både butikken og pølsetradisjonane etter bestefaren, men då han ga seg i 2013 vart Kathrine stilt overfor eit val. Skulle ho og Yngve overta produksjonen av dei tradisjonsrike julepølsene – og kundekretsen.
– Kan hende er det difor me sit her i dag, seier ho, og ser på Yngve.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Familiebedrift: – Mor og far har verdas beste døtrer, seier Amalia (t.v.) med eit stort smil. Kathrine nektar ikkje for det. Ho er heilt avhengig av at familien trør til.
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Kva kan du gjere på eit vestlandsbruk med 23 dekar dyrka jord og noko beite? I utgangspunktet kva du vil. Men skal du tene pengar må du skape verdiar. Du må du ha ein ide og ein plan. Du må sette deg mål og gå på med innsats og hardt arbeid.
Litt slik har det vore for Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal på Tveita i Gulen i Ytre Sogn. Allereie i 1990 overtok dei slektsgarden til Kathrine. Dei fiksa hus og løe og leidde vekk jorda. I 2001 etablerte Kathrine bedrifta Tveita Mat i lag med ein nabo. I Nordgulen grendehus dreiv dei kafé og catering kvar fjortande dag. Alt på innkjøpte råvarer. I 2006 flytte dei til Eivindvik og utvida verksemda med pub i helgene og utvida opningstid i kafeen.
Lang familietradisjon
Kathrine er utdanna kokk og har lange kjøttradisjonar i slekta. I 1930 etablerte bestefaren ein kjøt- og fiskeforretning i Førde. Blant alt han produserte, vart julepølsa, som han kalla Grytten-pølsa, namngjeten for god smak og fekk ein stor kundekrets. Ein onkel til Kathrine overtok både butikken og pølsetradisjonane etter bestefaren, men då han ga seg i 2013 vart Kathrine stilt overfor eit val. Skulle ho og Yngve overta produksjonen av dei tradisjonsrike julepølsene – og kundekretsen.
– Kan hende er det difor me sit her i dag, seier ho, og ser på Yngve.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Familiebedrift: – Mor og far har verdas beste døtrer, seier Amalia (t.v.) med eit stort smil. Kathrine nektar ikkje for det. Ho er heilt avhengig av at familien trør til.
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Kva kan du gjere på eit vestlandsbruk med 23 dekar dyrka jord og noko beite? I utgangspunktet kva du vil. Men skal du tene pengar må du skape verdiar. Du må du ha ein ide og ein plan. Du må sette deg mål og gå på med innsats og hardt arbeid.
Litt slik har det vore for Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal på Tveita i Gulen i Ytre Sogn. Allereie i 1990 overtok dei slektsgarden til Kathrine. Dei fiksa hus og løe og leidde vekk jorda. I 2001 etablerte Kathrine bedrifta Tveita Mat i lag med ein nabo. I Nordgulen grendehus dreiv dei kafé og catering kvar fjortande dag. Alt på innkjøpte råvarer. I 2006 flytte dei til Eivindvik og utvida verksemda med pub i helgene og utvida opningstid i kafeen.
Lang familietradisjon
Kathrine er utdanna kokk og har lange kjøttradisjonar i slekta. I 1930 etablerte bestefaren ein kjøt- og fiskeforretning i Førde. Blant alt han produserte, vart julepølsa, som han kalla Grytten-pølsa, namngjeten for god smak og fekk ein stor kundekrets. Ein onkel til Kathrine overtok både butikken og pølsetradisjonane etter bestefaren, men då han ga seg i 2013 vart Kathrine stilt overfor eit val. Skulle ho og Yngve overta produksjonen av dei tradisjonsrike julepølsene – og kundekretsen.
– Kan hende er det difor me sit her i dag, seier ho, og ser på Yngve.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Familiebedrift: – Mor og far har verdas beste døtrer, seier Amalia (t.v.) med eit stort smil. Kathrine nektar ikkje for det. Ho er heilt avhengig av at familien trør til.
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Kva kan du gjere på eit vestlandsbruk med 23 dekar dyrka jord og noko beite? I utgangspunktet kva du vil. Men skal du tene pengar må du skape verdiar. Du må du ha ein ide og ein plan. Du må sette deg mål og gå på med innsats og hardt arbeid.
Litt slik har det vore for Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal på Tveita i Gulen i Ytre Sogn. Allereie i 1990 overtok dei slektsgarden til Kathrine. Dei fiksa hus og løe og leidde vekk jorda. I 2001 etablerte Kathrine bedrifta Tveita Mat i lag med ein nabo. I Nordgulen grendehus dreiv dei kafé og catering kvar fjortande dag. Alt på innkjøpte råvarer. I 2006 flytte dei til Eivindvik og utvida verksemda med pub i helgene og utvida opningstid i kafeen.
Lang familietradisjon
Kathrine er utdanna kokk og har lange kjøttradisjonar i slekta. I 1930 etablerte bestefaren ein kjøt- og fiskeforretning i Førde. Blant alt han produserte, vart julepølsa, som han kalla Grytten-pølsa, namngjeten for god smak og fekk ein stor kundekrets. Ein onkel til Kathrine overtok både butikken og pølsetradisjonane etter bestefaren, men då han ga seg i 2013 vart Kathrine stilt overfor eit val. Skulle ho og Yngve overta produksjonen av dei tradisjonsrike julepølsene – og kundekretsen.
– Kan hende er det difor me sit her i dag, seier ho, og ser på Yngve.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Familiebedrift: – Mor og far har verdas beste døtrer, seier Amalia (t.v.) med eit stort smil. Kathrine nektar ikkje for det. Ho er heilt avhengig av at familien trør til.
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Kva kan du gjere på eit vestlandsbruk med 23 dekar dyrka jord og noko beite? I utgangspunktet kva du vil. Men skal du tene pengar må du skape verdiar. Du må du ha ein ide og ein plan. Du må sette deg mål og gå på med innsats og hardt arbeid.
Litt slik har det vore for Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal på Tveita i Gulen i Ytre Sogn. Allereie i 1990 overtok dei slektsgarden til Kathrine. Dei fiksa hus og løe og leidde vekk jorda. I 2001 etablerte Kathrine bedrifta Tveita Mat i lag med ein nabo. I Nordgulen grendehus dreiv dei kafé og catering kvar fjortande dag. Alt på innkjøpte råvarer. I 2006 flytte dei til Eivindvik og utvida verksemda med pub i helgene og utvida opningstid i kafeen.
Lang familietradisjon
Kathrine er utdanna kokk og har lange kjøttradisjonar i slekta. I 1930 etablerte bestefaren ein kjøt- og fiskeforretning i Førde. Blant alt han produserte, vart julepølsa, som han kalla Grytten-pølsa, namngjeten for god smak og fekk ein stor kundekrets. Ein onkel til Kathrine overtok både butikken og pølsetradisjonane etter bestefaren, men då han ga seg i 2013 vart Kathrine stilt overfor eit val. Skulle ho og Yngve overta produksjonen av dei tradisjonsrike julepølsene – og kundekretsen.
– Kan hende er det difor me sit her i dag, seier ho, og ser på Yngve.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Familiebedrift: – Mor og far har verdas beste døtrer, seier Amalia (t.v.) med eit stort smil. Kathrine nektar ikkje for det. Ho er heilt avhengig av at familien trør til.
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Kva kan du gjere på eit vestlandsbruk med 23 dekar dyrka jord og noko beite? I utgangspunktet kva du vil. Men skal du tene pengar må du skape verdiar. Du må du ha ein ide og ein plan. Du må sette deg mål og gå på med innsats og hardt arbeid.
Litt slik har det vore for Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal på Tveita i Gulen i Ytre Sogn. Allereie i 1990 overtok dei slektsgarden til Kathrine. Dei fiksa hus og løe og leidde vekk jorda. I 2001 etablerte Kathrine bedrifta Tveita Mat i lag med ein nabo. I Nordgulen grendehus dreiv dei kafé og catering kvar fjortande dag. Alt på innkjøpte råvarer. I 2006 flytte dei til Eivindvik og utvida verksemda med pub i helgene og utvida opningstid i kafeen.
Lang familietradisjon
Kathrine er utdanna kokk og har lange kjøttradisjonar i slekta. I 1930 etablerte bestefaren ein kjøt- og fiskeforretning i Førde. Blant alt han produserte, vart julepølsa, som han kalla Grytten-pølsa, namngjeten for god smak og fekk ein stor kundekrets. Ein onkel til Kathrine overtok både butikken og pølsetradisjonane etter bestefaren, men då han ga seg i 2013 vart Kathrine stilt overfor eit val. Skulle ho og Yngve overta produksjonen av dei tradisjonsrike julepølsene – og kundekretsen.
– Kan hende er det difor me sit her i dag, seier ho, og ser på Yngve.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Familiebedrift: – Mor og far har verdas beste døtrer, seier Amalia (t.v.) med eit stort smil. Kathrine nektar ikkje for det. Ho er heilt avhengig av at familien trør til.
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Kva kan du gjere på eit vestlandsbruk med 23 dekar dyrka jord og noko beite? I utgangspunktet kva du vil. Men skal du tene pengar må du skape verdiar. Du må du ha ein ide og ein plan. Du må sette deg mål og gå på med innsats og hardt arbeid.
Litt slik har det vore for Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal på Tveita i Gulen i Ytre Sogn. Allereie i 1990 overtok dei slektsgarden til Kathrine. Dei fiksa hus og løe og leidde vekk jorda. I 2001 etablerte Kathrine bedrifta Tveita Mat i lag med ein nabo. I Nordgulen grendehus dreiv dei kafé og catering kvar fjortande dag. Alt på innkjøpte råvarer. I 2006 flytte dei til Eivindvik og utvida verksemda med pub i helgene og utvida opningstid i kafeen.
Lang familietradisjon
Kathrine er utdanna kokk og har lange kjøttradisjonar i slekta. I 1930 etablerte bestefaren ein kjøt- og fiskeforretning i Førde. Blant alt han produserte, vart julepølsa, som han kalla Grytten-pølsa, namngjeten for god smak og fekk ein stor kundekrets. Ein onkel til Kathrine overtok både butikken og pølsetradisjonane etter bestefaren, men då han ga seg i 2013 vart Kathrine stilt overfor eit val. Skulle ho og Yngve overta produksjonen av dei tradisjonsrike julepølsene – og kundekretsen.
– Kan hende er det difor me sit her i dag, seier ho, og ser på Yngve.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Familiebedrift: – Mor og far har verdas beste døtrer, seier Amalia (t.v.) med eit stort smil. Kathrine nektar ikkje for det. Ho er heilt avhengig av at familien trør til.
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Kva kan du gjere på eit vestlandsbruk med 23 dekar dyrka jord og noko beite? I utgangspunktet kva du vil. Men skal du tene pengar må du skape verdiar. Du må du ha ein ide og ein plan. Du må sette deg mål og gå på med innsats og hardt arbeid.
Litt slik har det vore for Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal på Tveita i Gulen i Ytre Sogn. Allereie i 1990 overtok dei slektsgarden til Kathrine. Dei fiksa hus og løe og leidde vekk jorda. I 2001 etablerte Kathrine bedrifta Tveita Mat i lag med ein nabo. I Nordgulen grendehus dreiv dei kafé og catering kvar fjortande dag. Alt på innkjøpte råvarer. I 2006 flytte dei til Eivindvik og utvida verksemda med pub i helgene og utvida opningstid i kafeen.
Lang familietradisjon
Kathrine er utdanna kokk og har lange kjøttradisjonar i slekta. I 1930 etablerte bestefaren ein kjøt- og fiskeforretning i Førde. Blant alt han produserte, vart julepølsa, som han kalla Grytten-pølsa, namngjeten for god smak og fekk ein stor kundekrets. Ein onkel til Kathrine overtok både butikken og pølsetradisjonane etter bestefaren, men då han ga seg i 2013 vart Kathrine stilt overfor eit val. Skulle ho og Yngve overta produksjonen av dei tradisjonsrike julepølsene – og kundekretsen.
– Kan hende er det difor me sit her i dag, seier ho, og ser på Yngve.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Familiebedrift: – Mor og far har verdas beste døtrer, seier Amalia (t.v.) med eit stort smil. Kathrine nektar ikkje for det. Ho er heilt avhengig av at familien trør til.
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Kva kan du gjere på eit vestlandsbruk med 23 dekar dyrka jord og noko beite? I utgangspunktet kva du vil. Men skal du tene pengar må du skape verdiar. Du må du ha ein ide og ein plan. Du må sette deg mål og gå på med innsats og hardt arbeid.
Litt slik har det vore for Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal på Tveita i Gulen i Ytre Sogn. Allereie i 1990 overtok dei slektsgarden til Kathrine. Dei fiksa hus og løe og leidde vekk jorda. I 2001 etablerte Kathrine bedrifta Tveita Mat i lag med ein nabo. I Nordgulen grendehus dreiv dei kafé og catering kvar fjortande dag. Alt på innkjøpte råvarer. I 2006 flytte dei til Eivindvik og utvida verksemda med pub i helgene og utvida opningstid i kafeen.
Lang familietradisjon
Kathrine er utdanna kokk og har lange kjøttradisjonar i slekta. I 1930 etablerte bestefaren ein kjøt- og fiskeforretning i Førde. Blant alt han produserte, vart julepølsa, som han kalla Grytten-pølsa, namngjeten for god smak og fekk ein stor kundekrets. Ein onkel til Kathrine overtok både butikken og pølsetradisjonane etter bestefaren, men då han ga seg i 2013 vart Kathrine stilt overfor eit val. Skulle ho og Yngve overta produksjonen av dei tradisjonsrike julepølsene – og kundekretsen.
– Kan hende er det difor me sit her i dag, seier ho, og ser på Yngve.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Familiebedrift: – Mor og far har verdas beste døtrer, seier Amalia (t.v.) med eit stort smil. Kathrine nektar ikkje for det. Ho er heilt avhengig av at familien trør til.
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Kva kan du gjere på eit vestlandsbruk med 23 dekar dyrka jord og noko beite? I utgangspunktet kva du vil. Men skal du tene pengar må du skape verdiar. Du må du ha ein ide og ein plan. Du må sette deg mål og gå på med innsats og hardt arbeid.
Litt slik har det vore for Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal på Tveita i Gulen i Ytre Sogn. Allereie i 1990 overtok dei slektsgarden til Kathrine. Dei fiksa hus og løe og leidde vekk jorda. I 2001 etablerte Kathrine bedrifta Tveita Mat i lag med ein nabo. I Nordgulen grendehus dreiv dei kafé og catering kvar fjortande dag. Alt på innkjøpte råvarer. I 2006 flytte dei til Eivindvik og utvida verksemda med pub i helgene og utvida opningstid i kafeen.
Lang familietradisjon
Kathrine er utdanna kokk og har lange kjøttradisjonar i slekta. I 1930 etablerte bestefaren ein kjøt- og fiskeforretning i Førde. Blant alt han produserte, vart julepølsa, som han kalla Grytten-pølsa, namngjeten for god smak og fekk ein stor kundekrets. Ein onkel til Kathrine overtok både butikken og pølsetradisjonane etter bestefaren, men då han ga seg i 2013 vart Kathrine stilt overfor eit val. Skulle ho og Yngve overta produksjonen av dei tradisjonsrike julepølsene – og kundekretsen.
– Kan hende er det difor me sit her i dag, seier ho, og ser på Yngve.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Familiebedrift: – Mor og far har verdas beste døtrer, seier Amalia (t.v.) med eit stort smil. Kathrine nektar ikkje for det. Ho er heilt avhengig av at familien trør til.
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Kva kan du gjere på eit vestlandsbruk med 23 dekar dyrka jord og noko beite? I utgangspunktet kva du vil. Men skal du tene pengar må du skape verdiar. Du må du ha ein ide og ein plan. Du må sette deg mål og gå på med innsats og hardt arbeid.
Litt slik har det vore for Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal på Tveita i Gulen i Ytre Sogn. Allereie i 1990 overtok dei slektsgarden til Kathrine. Dei fiksa hus og løe og leidde vekk jorda. I 2001 etablerte Kathrine bedrifta Tveita Mat i lag med ein nabo. I Nordgulen grendehus dreiv dei kafé og catering kvar fjortande dag. Alt på innkjøpte råvarer. I 2006 flytte dei til Eivindvik og utvida verksemda med pub i helgene og utvida opningstid i kafeen.
Lang familietradisjon
Kathrine er utdanna kokk og har lange kjøttradisjonar i slekta. I 1930 etablerte bestefaren ein kjøt- og fiskeforretning i Førde. Blant alt han produserte, vart julepølsa, som han kalla Grytten-pølsa, namngjeten for god smak og fekk ein stor kundekrets. Ein onkel til Kathrine overtok både butikken og pølsetradisjonane etter bestefaren, men då han ga seg i 2013 vart Kathrine stilt overfor eit val. Skulle ho og Yngve overta produksjonen av dei tradisjonsrike julepølsene – og kundekretsen.
– Kan hende er det difor me sit her i dag, seier ho, og ser på Yngve.
Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.
BN+
Familiebedrift: – Mor og far har verdas beste døtrer, seier Amalia (t.v.) med eit stort smil. Kathrine nektar ikkje for det. Ho er heilt avhengig av at familien trør til.
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Kva kan du gjere på eit vestlandsbruk med 23 dekar dyrka jord og noko beite? I utgangspunktet kva du vil. Men skal du tene pengar må du skape verdiar. Du må du ha ein ide og ein plan. Du må sette deg mål og gå på med innsats og hardt arbeid.
Litt slik har det vore for Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal på Tveita i Gulen i Ytre Sogn. Allereie i 1990 overtok dei slektsgarden til Kathrine. Dei fiksa hus og løe og leidde vekk jorda. I 2001 etablerte Kathrine bedrifta Tveita Mat i lag med ein nabo. I Nordgulen grendehus dreiv dei kafé og catering kvar fjortande dag. Alt på innkjøpte råvarer. I 2006 flytte dei til Eivindvik og utvida verksemda med pub i helgene og utvida opningstid i kafeen.
Lang familietradisjon
Kathrine er utdanna kokk og har lange kjøttradisjonar i slekta. I 1930 etablerte bestefaren ein kjøt- og fiskeforretning i Førde. Blant alt han produserte, vart julepølsa, som han kalla Grytten-pølsa, namngjeten for god smak og fekk ein stor kundekrets. Ein onkel til Kathrine overtok både butikken og pølsetradisjonane etter bestefaren, men då han ga seg i 2013 vart Kathrine stilt overfor eit val. Skulle ho og Yngve overta produksjonen av dei tradisjonsrike julepølsene – og kundekretsen.
– Kan hende er det difor me sit her i dag, seier ho, og ser på Yngve.
Familiebedrift: – Mor og far har verdas beste døtrer, seier Amalia (t.v.) med eit stort smil. Kathrine nektar ikkje for det. Ho er heilt avhengig av at familien trør til.
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Ved eit lite vegkryss i Gulen kommune i Ytre Sogn, har ekteparet Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal bygd opp ei bedrift som kombinerer lokale råvarer, gode smakar og ein sosial møtestad.
Liv Kristin Sola
Kva kan du gjere på eit vestlandsbruk med 23 dekar dyrka jord og noko beite? I utgangspunktet kva du vil. Men skal du tene pengar må du skape verdiar. Du må du ha ein ide og ein plan. Du må sette deg mål og gå på med innsats og hardt arbeid.
Litt slik har det vore for Kathrine Styve Høydal og Yngve Høydal på Tveita i Gulen i Ytre Sogn. Allereie i 1990 overtok dei slektsgarden til Kathrine. Dei fiksa hus og løe og leidde vekk jorda. I 2001 etablerte Kathrine bedrifta Tveita Mat i lag med ein nabo. I Nordgulen grendehus dreiv dei kafé og catering kvar fjortande dag. Alt på innkjøpte råvarer. I 2006 flytte dei til Eivindvik og utvida verksemda med pub i helgene og utvida opningstid i kafeen.
Lang familietradisjon
Kathrine er utdanna kokk og har lange kjøttradisjonar i slekta. I 1930 etablerte bestefaren ein kjøt- og fiskeforretning i Førde. Blant alt han produserte, vart julepølsa, som han kalla Grytten-pølsa, namngjeten for god smak og fekk ein stor kundekrets. Ein onkel til Kathrine overtok både butikken og pølsetradisjonane etter bestefaren, men då han ga seg i 2013 vart Kathrine stilt overfor eit val. Skulle ho og Yngve overta produksjonen av dei tradisjonsrike julepølsene – og kundekretsen.
– Kan hende er det difor me sit her i dag, seier ho, og ser på Yngve.
kjem i postkassane og er tilgjengeleg elektronisk fredag 27. januar.
Få Bondevennen på øyra! Bondevennen er på lufta med ein podcast som det luktar fjøs av!
Behandle samtykke for informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler på bondevennen.no til nødvendige funksjoner på nettsiden, statistikk og markedsføring. Ved å velge «aksepter» gir du samtykke til vår bruk av informasjonskapsler. Du kan også velge hvilke formål du vil gi samtykke til ved å trykke på «Vis detaljer».
Funksjonell
Alltid aktiv
Den tekniske lagringen eller tilgangen er strengt nødvendig for det legitime formålet å muliggjøre bruk av en spesifikk tjeneste som abonnenten eller brukeren uttrykkelig har bedt om, eller for det eneste formålet å utføre overføring av en kommunikasjon over et elektronisk kommunikasjonsnettverk.
Preferanser
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistikk
Den tekniske lagringen eller tilgangen som utelukkende brukes til statistiske formål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Markedsføring
Den tekniske lagringen eller tilgangen er nødvendig for å opprette brukerprofiler for å sende reklame, eller for å spore brukeren på et nettsted eller på tvers av flere nettsteder for lignende markedsføringsformål.