BN+

Ser framover: Med ein solid organisasjon i ryggen ser Turid Nordbø no framover. - Vi skal bli meir synlege og sterkare på kommunikasjon, seier styreleiaren i Norsk Gardsost. Foto: Osteglad


Det er ingen tvil. Folk elskar norsk handverksost – og dei vil betale for den.


Liv Kristin Sola, frilansjournalist


– Det er ingen «walk in the park», men med litt innsats og god organisering er det absolutt mogleg å ha gode marginar på å produsere ost, seier Olav Lie-Nilsen frå Øvre Kjekshus gard, til Bondevennen.


Lie-Nilsen var ein av innleiarane då gardsystarar frå heile landet var samla på Oscarsborg utanfor Drøbak førre veke. Og han er ikkje i tvil. Lokale ostar er ettertrakta i marknaden. Somme produsentar klarer knapt å lage nok.

VIL DU LESE DENNE OG ANDRE ARTIKLAR PÅ NETT?

KJØP DIGITALT ABONNEMENT, ELLER PRØV EI VEKE GRATIS

Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.

Allereie digital abonnent? Logg inn her

På grunn av endring i abonnementssystemet 25.10.23 må alle abonnenter sette nytt passord for å lese låste artikler på nettsiden. Vi beklager bryderiet.
Se veiledning for å bytte passord her.

Har du abonnement på papir er digital tilgang inkludert.
Send oss en epost på post@bondevennen.no for innloggingsdetaljer. 

Har du spørsmål angående abonnement?

Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.

Stikkord denne saka: ,