BN+

Førebygging av mjølkefeber og ketose startar i sinperioden. For kyr som likevel er i risikogruppa, har Arvid Steen nokre praktiske råd.
 
Liv Kristin Sola
 
Førre veke var veterinær Arvid Steen invitert til dele sin kunnskap om desse stoffskiftesjukdommane med bøndene på kurset ”Friskare kyr gir glad bonde”, på Øksnevad på Jæren. Gjennom sin dyrlegepraksis på Nordøyane på Sunnmøre og praktisk forsking, har Steen i mange år prøvd å finne praktiske tilnærmingar for å redusere risiko for ketose og mjølkefeber i norske mjølkekubesetningar.

Vil du lese denne og andre artiklar på nett?
LES BONDEVENNEN DIGITALT FRÅ 60,-


Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.
Logg inn med brukarnamn og passord.



Har du spørsmål angående abonnement?

Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til post@bondevennen.no.

Stikkord denne saka: ,
Share This