BN+Felles: Garden er eit fellesprosjekt, seier bøndene Laila Vølstad Hognestad og Stian Hognestad. Med ombygginga til 6,1 millionar kroner, inkludert 800.000 kroner i eigeninnsats, har dei tilpassa mjølkeproduksjonen til framtidas krav.

Felles: Garden er eit fellesprosjekt, seier bøndene Laila Vølstad Hognestad og Stian Hognestad. Med ombygginga til 6,1 millionar kroner, inkludert 800.000 kroner i eigeninnsats, har dei tilpassa mjølkeproduksjonen til framtidas krav.

Det vart litt meir enn ein kalvingsbinge

Planen var ein ny kalvingsbinge. På Ravndal i Gjesdal bygde heller Laila Vølstad Hognestad og Stian Hognestad båsfjøset om til lausdrift med fôringsliggebåsar og robot.


Sjur Håland


Ein februardag på bondelandet i Rogaland kan vera metta av fuktig luft og grå fargar. Blant dei mange som nå går og ventar på at dagane skal bli lysare og bakkane grønare, er bøndene Laila Vølstad Hognestad og Stian Hognestad.

VIL DU LESE DENNE OG ANDRE ARTIKLAR PÅ NETT?

KJØP DIGITALT ABONNEMENT, ELLER PRØV EI VEKE GRATIS

Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.

Allereie digital abonnent? Logg inn her

På grunn av endring i abonnementssystemet 25.10.23 må alle abonnenter sette nytt passord for å lese låste artikler på nettsiden. Vi beklager bryderiet.
Se veiledning for å bytte passord her.

Har du abonnement på papir er digital tilgang inkludert.
Send oss en epost på post@bondevennen.no for innloggingsdetaljer. 

Har du spørsmål angående abonnement?

Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.

Stikkord denne saka: , ,