BN+

Brukthandlarar: Maren og Jon Olav brukte fleire år på å kjøpa inn det meste til fjøset. Mykje er handla brukt på Finn og via diverse salsgrupper på Facebook. Dette har spart dei kring 300 000 kroner.

Glade for at fjøset er bygd

Maren og Jon Olav Koldal handla brukt og la inn stor eigeninnsats for å halde kostnadane nede då dei bygde fjøs. Gitt dagens kostnadsbilete, er dei glade for at bygginga er ferdig.


Jane Brit Sande


Maren og Jon Olav flytta kyrne inn i det nye fjøset hausten 2020. Då hadde dei allereie vore i sving i over tre år for å få dei naudsynte brikkene på plass. Framleis er det arbeid på tomta som må gjerast, rom i fjøset som skal innreiast, og dei vil også bygga eit tilbygg til kalvane. For å nemne noko. Dei følgjer med på prisutviklinga. Førebels er det ikkje noko som hastar, seier dei. Dei trur på betre tider.


– Krisa i Europa må vekka noko i folk, slik at dei ser verdien i mat. Kostnadsveksten gjer at det er tøft for mange no, men me må ha mat. Så enkelt, seier Jon Olav.

VIL DU LESE DENNE OG ANDRE ARTIKLAR PÅ NETT?

KJØP DIGITALT ABONNEMENT, ELLER PRØV EI VEKE GRATIS

Abonnementet gir deg tilgang til alle Bondevennen sine artiklar på nett.

Allereie digital abonnent? Logg inn her

På grunn av endring i abonnementssystemet 25.10.23 må alle abonnenter sette nytt passord for å lese låste artikler på nettsiden. Vi beklager bryderiet.
Se veiledning for å bytte passord her.

Har du abonnement på papir er digital tilgang inkludert.
Send oss en epost på post@bondevennen.no for innloggingsdetaljer. 

Har du spørsmål angående abonnement?

Kontakt oss på telefon 51 88 72 61 eller send ein e-post til
post@bondevennen.no.

Stikkord denne saka: , ,